E-learning & online leeromgeving

Zowel voor MKB bedrijven als ZZP'ers biedt E-learning en/of een eigen online leeromgeving grote voordelen en mogelijkheden!

E-learning is "Any place, Any time, Any where en Any Device". Dat wil zeggen dat een cursist op elke voor hem/haar ideale plaats & tijd en via elk gewenste (mobiele) apparaat een cursus kan volgen. Dit kan een losse cursus zijn of een complete opleiding.

Het voordeel van E-learning is dat het een rijke leerervaring biedt. Tekst, beeld en geluid kunnen worden aangeboden en elke leervoorkeur kan hiermee worden bediend.

Ook is er steeds meer mogelijk qua interactie met de docent en mede-cursisten!

Naast een standaard online leeromgeving bestaan er ook Social Online leeromgevingen of ook wel social learning community's genoemd. Behalve het 'zenden' van lesmateriaal is het ook mogelijk om met de deelnemer informatie uit te wisselen door middel van opdrachten en casuïstiek, maar ook het uitwisselen van informatie tussen deelnemers onderling. Ze kunnen samenwerken aan opdrachten en ervaringen uitwisselen in een eigen online community.

Bekijk eens welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn;

Trainers | Coaches | Kenniswerkers

Wil jij een eigen E-learning ontwikkelen? Of jouw eigen E-Academy opzetten? Ik help je graag, zowel didactisch als technisch.

MKB bedrijven

Als bedrijf wil je de specifieke vakkennis zoveel mogelijk borgen en delen onder jouw personeel. Maar hoe doe je dat op een (kosten)efficiënte manier? Ik kan je ermee helpen!

Opleidingsinstituten

Opleiden is al jullie vak, maar hoe kan het slimmer, efficienter én leuker?! Zowel voor de cursisten als de medewerker. Ik kan jullie hierbij adviseren en ondersteunen.

online leren