Online Marketing

Online marketing is tegenwoordig een must als je je wilt profileren en klanten werven! (of eigenlijk überhaupt marketing, zowel online als offline)

Het werven van klanten en/of opdrachten óf het bereiken van de klanten kan best lastig zijn.

Natuurlijk kan je in eerste instantie contacten uit jouw warme netwerk benaderen voor opdrachten, maar als deze na verloop van tijd 'opdrogen' wordt het voor veel bedrijven lastig om te blijven bestaan. Maar met de verschillende online marketing mogelijkheden wordt het een stuk makkelijker!

Leerplaza is (behalve opleidingskundig specialist) gespecialiseerd in online marketing voor trainers / coaches / kenniswerkers én opleidingsinstituten.

Graag sommen we een aantal mogelijkheden op, maar mocht jouw vraag hier niet bij staan neem dan gerust contact met je op. We helpen je graag, als wij het niet direct zouden weten dan is er zonder twijfel iemand in ons netwerk die het wel weet!

 

online marketing

Website

"Als je niet op Google staat dan besta je niet".

Als moderne ondernemer is een website een absolute noodzaak. Maar hoe gebruik je die? 'Slechts' als digitaal visitekaartje óf heb je ook duidelijke marketingdoelstellingen voor jouw website?

Wil jij een goede website / webshop / online leeromgeving die klanten oplevert? We helpen je graag!

E-mailmarketing

E-mailmarketing wordt door vele marketing-goeroe's gezien als dé manier van online marketing. "The money is in the list" zeggen ze, en daar hebben ze gelijk in.

We helpen je bij je bij het inrichten van jouw e-mailmarketingmachine door mee te helpen aan het maken van een "weggever" en het bouwen van de funnels zodat jouw mailinglist gaat groeien en een leadmachine wordt!

Social media

In online marketing kan en mag social media natuurlijk niet ontbreken.

Maar welk social media platform is voor jouw doelgroep of boodschap geschikt? Facebook / Instagram / Twitter / LinkedIn / Pinterest / Snapchat / etc.

We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en helpen je op weg met het inrichten van jouw platform.

Webinars

Eén van de krachtigste manieren om potentiele klanten te bereiken en ze met jou op een 'laagdrempelige manier'te laten kennismaken is het geven van een webinar.

Behalve als educatief medium leent een webinar zich ook uitstekend om klanten te werven!

Wij hebben de kennis én de softwarelicenties om je hierbij te helpen en ontzorgen.

Marketingplan

Elke ondernemer weet dat je "iets" moet doen met (online) marketing. Veel hebben ook "iets" geprobeerd, maar haken af omdat zij geen resultaat zien.

Vaak is dit het gevolg van "losse flodder marketing", er is geen plan of heldere doelstellingen.

Samen met jou kijken wij graag naar jouw wensen en ambities en vertalen die naar een strategisch en/of operationeel marketingplan