Freelance opleidingsadviseur

In eerste instantie is het 'over mij'? En in tweede instantie 'Over ons'.

Ik ben Vanessa Valkhof, Opleidingskundige én online marketing adviseur.

In mijn loopbaan heb ik ogenschijnlijk uiteenlopende banen gehad die allemaal geleid hebben naar deze producten & diensten. Eigenlijk precies zoals Steve Jobs bedoelt met “connecting the dots looking backwards”.

In een notendop; ik ben circa 10 jaar werkzaam geweest in de commerciële arbeidsbemiddeling als intercedente, corporate recruiter en vestigingsmanager van een grote uitzendvestiging.
Daarna heb ik de overstap naar het onderwijs gemaakt en heb ik een aantal jaar als docent Economie en Algemene ondernemersvaardigheden geven op een ROC aan leerlingen van MBO 3 en 4.
Vervolgens heb ik de laatste 10 jaar als opleidingsadviseur in een ziekenhuis gewerkt, waar ik onder andere een eigen E-learning systeem (ELO/LMS) heb opgezet.

Waarom kiezen voor Leerplaza?

Door mijn brede economische en commerciële achtergrond èn het feit dat ik zelf ondernemer ben begrijp ik goed met welke uitdagingen ondernemers (dagelijks) worden geconfronteerd.

In de 10 jaar die ik als intermediair heb gewerkt heb ik héél veel grote en kleine bedrijven bezocht en zodoende kennis gemaakt met verschillende branches, werkzaamheden en beroepen. Hierdoor ben ik in staat ben me snel in jouw bedrijf in te leven en te doorgronden.

Daarna heb ik ruim 15 jaar gewerkt als docent en adviseur opleidingen waardoor ik ruime kennis en ervaring heb ik allerlei aspecten van opleiden. Zowel binnen een bedrijf als ook bij opleidingsinstituten.

Tenslotte heb ik me gespecialiseerd in online leren. Deze (ICT) skills zijn ook toepasbaar op online ondernemen / social media. Mede door deze skills ben ik behalve op locatie óók virtueel werkzaam! Mijn werkgebied is zodoende heel groot.

Lid van de volgende branche verenigingen;

Netwerk & samenwerking

Vanzelfsprekend heb ik een groot netwerk met bevlogen professionals; van trainers / coaches / arbeidsbemiddelaars / arbeidsdeskundigen / re-integratie specialisten / ICT’ers / webdevelopers / Virtueel assistants / etc. die ik kan contracteren wanneer een opdracht daarom vraagt.

Al deze kennis en ervaring zijn de basis voor dit bedrijf. Kijk voor mijn volledige Curriculum Vitae op LinkedIn
En zijn we nog geen connectie op LinkedIn? Stuur me gerust een uitnodiging om te linken!

Wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.