Je hebt nog geen website óf je bent toe aan een nieuwe website. Die bouw ik graag samen met jou, een mooie en snelle responsive website in jouw huisstijl (in WordPress met het thema Beaver Builder) die zowel op een laptop, tablet als een mobiele telefoon goed te bekijken is. En een representatieve afspiegeling is van jou en/of jouw bedrijf.

En behalve dat ik een mooie website voor je maak waar je trots op kunt zijn, kijk ik vanuit mijn deskundigheid natuurlijk vooral mee dat het een effectieve website wordt. Een website die snel is en goed in elkaar zit waardoor de conversie hoog is en van jouw bezoekers klanten maakt!  Want dat is uiteindelijk het ultieme doel van een website!

Afhankelijk van jouw wensen maak ik een offerte voor je. Hiermee maak ik inzichtelijk wat de door jou gewenste website gaat kosten en wat er voor nodig is om deze te maken.

Om je alvast een idee van de kosten gegeven heb ik hieronder een aantal standaard pakketten opgenomen.

Basis website á € 595,-- (excl. btw)

Een basis website in WordPress met 5 pagina's in jouw huisstijl, te weten;

 • Home / landingspagina
 • Keuze pagina, bijvoorbeeld dienst of product 1
 • Keuze pagina, bijvoorbeeld dienst of product 2
 • Over ons
 • Contact

Deze website is inclusief;

 • Basis SEO werkzaamheden
 • Cookie melding
 • Privacyverklaring (AVG)
 • Links naar jouw social media pagina's

Exclusief benodigde licenties voor WordPress & plugins.

Werkwijze; 

Op basis van het aangeleverde materiaal (teksten / foto's / logo / huisstijl gegevens) maak lk een concept website voor je. Daarna volgen twee kosteloze feedbackrondes waarin jij mag aangeven wat je nog aangepast wilt hebben.

Betaling; 

 • Aanbetaling van 50% bij het verstrekken van de opdracht over het gehele offertebedrag.
 • De resterende 50% van het gehele offertebedrag, eventueel aangevuld met additionele kosten voor extra werk (zoals vooraf overeengekomen).

+ Aanvullende licenties á € 250,-- (excl. btw)

Aanvullend op de basis website kan je er voor kiezen om wel of niet gebruik te maken van mijn licenties.

Indien je van mijn standaard* licenties gebruik wilt maken dan kan je deze in één keer betalen á € 250,-- (ter waarde van ruim € 450,--)

Maar liever adviseer ik je gebruik te maken van het servicecontract voor 1 jaar. Dit is voor jou de voordeligste optie qua kosten, maar ook qua gemak aangezien ik dan ook maandelijks voor je de website update en backups maak.

Mocht je hier geen gebruik van maken willen maken dan kan je kiezen uit zelf de licenties kopen (en mij de licentiecodes doorgeven om de website te activeren) of ze door mij laten kopen en installeren, de kosten reken ik dan door. In beide gevallen moet je rekening houden met minimaal € 450,-- aanvullende kosten.

*Mocht je specifieke licenties nodig hebben die niet in mijn standaard licentiepakket zit, dan zal ik die ook separaat doorrekenen hetzij éénmalig hetzij verwerken in het servicecontract.

+ extra pagina's

Wanneer je een meer uitgebreide website wilt is dat uiteraard mogelijk.

Aanvullende kosten;

 • 1e - 5e extra pagina € 49,50 per standaard webpagina.
 • Vanaf een 6e pagina en meer € 24,50 per standaard webpagina.

+ extra werkzaamheden

Het kan natuurlijk zijn dat je nog extra vragen en/of wensen hebt, bijvoorbeeld een extra correctieronde of een speciale feature op een van de webpagina's. Vanzelfsprekend pak ik die graag voor je op.

Het makkelijkst en tevens voor jou voordeliger is om deze via een periodieke strippenkaart af te rekenen.

Elke strip is 30 min werk.

Zie je op tegen het onderhoud van jouw website of online leeromgeving?

Geen zorgen! Als je wilt kan ik dat voor je uit handen nemen zodat de website draait zoals het moet en jij kan doen waar jij goed in bent, namelijk jouw corebusiness werkzaamheden.

Kijk voor de volledige informatie op deze pagina Servicecontract